Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σήκρετ Σάντα μου κάνει πλάκα

Η αλήθεια είναι ότι φέτος έλαβα μέρος στον Σήκρετ Σάντα στο παρά πέντε....ή μάλλον στο και πέντε για να είμαστε ακριβείς. Μια τυχαία συνάντηση με την Πρας όμως, όχι μόνο με ενέπνευσε αλλά μου θύμισε ότι ακριβώς αυτός ήταν και ο λόγος που ένα χρόνο πριν άνοιξα αυτό το μπλογκ. Να μην το τιμήσω λοιπόν; Που να' ξερα τι μου επιφύλασσε η μοίρα!

Καθόμασταν σε ένα cafe με τον Anti-Christo και με ρώτησε ποιος σου έτυχε στον Σήκρετ Σάντα; (Ναι Πρας μου δυστυχώς κάποτε οι κανόνες εχεμύθειας παραβιάζονται). "Κάτσε να δω" του λέω και ανοίγω το email μου από το κινητό. Χρειάστηκε να επιστρατεύσω τις γνωστές ικανότητες μου στο σανίδι, για να του πω.....η Αμαδρυάδα (ενώ την ίδια ώρα προσευχόμουν να μην του είχε πέσει στην κλήρωση η Αμαδρυάδα, η οποία για κάποιον ανεξήγητο λόγο είναι το άτομο από την μπλογκόσφαιρα που μου έρχεται πρώτο στο νου όταν θα πω ψέματα). 

Για να μην τα πολυλογώ, με έλουσε κρύος ιδρώτας όταν συνειδητοποίησα πως δεν φτάνει που δεν βρίσκω δώρο στην πραγματικότητα, θα πρέπει να ανησυχώ και για το μπλογκοδώρο τώρα! Αφού το επεξεργάστικα όμως, αποφάσισα πως το φετινό Σήκρετ Σάντα μου παρουσιάζει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία (α) να αφιερώσω μια ολόκληρη ανάρτηση στο καμάρι μου που σήμερα κλείνει αισίως τα 33 και (β) να εκμεταλλευτώ την απουσία χρηματικών και άλλων περιορισμών για να του χαρίσω επιτέλους τον ουρανό με τ' άστρα που μου ζητά εδώ και χρόνια!

Θα μπορούσα σκέφτηκα να καταφύγω σε αγορά ειδών ένδυσης....

                                                    Henry Cavill Man of Steel Superman suit


Ή να οργανώσω ένα γεύμα με αγαπημένους φίλους......
Όμως δεν ήθελα κάτι πεζό (κυριολεκτικά και μεταφορικά)....Αποφάσισα λοιπόν να ανεβούμε σε αυτό....
Να πάμε εδώ.....


Και φορώντας αυτό.....
Να βγω πάνω στη σκηνή και να τραγουδήσω μόνο για σένα, με τη φωνητική μου δεινότητα του μπάνιου αυτό!Σε αγαπώ κάθε μέρα και πιο πολύ και εύχομαι το 2014 να είναι η χρονιά μας!

8 σχόλια:

 1. Χεχεχχεε πολύ ωραίο παιχνίδι σου έπαιξε η τύχη! Να σου ζήσει κιόλας σήμερα που γιορτάζει. Φαντάζομαι είδες τι θέλει ο ίδιος για το 2014 ε;; :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ή ένα ή κανένα για πάντα θα είμαστε εγώ κι εσύ...Ή ένα ή κανένα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χρονια πολλα 666. Το 2014 να σας φερει οτι ποθειτε και οι δυο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να σου ζήσει. Άτε, κάθε ευτυχία και στους δύο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. :))))Αρχικά θα ήθελα να σου πω να σου ζήσει και να τον χαίρεσαι.Να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι. Κατά δεύτερον άρχισα να ανησυχώ γιατί σου έρχομαι στο νου άμαν θα πεις ψέματα. Θέλω εξηγήσεις Μπρεντούλα. Ομολόγα!!:))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σας ευχαριστώ όλους κι εσείς ό,τι ποθείτε να έρθει να σας βρει!
  Αμαδρυάδα είπαμε είναι ανεξήγητο! Χαχα! Τώρα όμως που το ομολόγησα μπορεί και να μην με πιστέψουν αν πω την αλήθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. - Κυρία Μαρούλλα ράψε μου μια φορεσιά επείγον!

  ...Ναι τι ελέαμεν? Α ναι να σου ζήσει/ζήσετε/καλούς απογονους κλπ κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. :D
  ποννα τελειώσεις με το φουστάνι κάνε πάσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσύ το λες λογοκρισία, εγώ το λέω προσοχή στο κενό μεταξύ ανώνυμου και anonymous