Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Feel Fantastic #not

Είχα τις προάλλες την τόλμη και παρρησία να παρακολουθήσω το Feel Fantastic. Δεν κατάφερα να δω το επεισόδιο που προηγήθηκε αλλά με τα διθυραμβικά σχόλια που άκουσα και διάβασα δεν μπορούσα παρά να ενδώσω στον πειρασμό του πρώτου Live. Σκέψεις και συναισθήματα:

Η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου ήταν ίσως η πιο συμπαθητική παρουσία στο όλο εγχείρημα και ίσως το μόνο στοιχείο που κινήθηκε πάνω του μετρίου. Είναι όμορφη, επικοινωνιακή και προσπαθεί εναγωνίως να γεμίσει τα αμήχανα κενά που δημιουργούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα λόγω της ανικανότητας όλων ανεξαιρέτως των υπόλοιπων συντελεστών.

Η κριτική επιτροπή: Κατ' αρχάς θα ήθελα κάποιος αρμόδιος να μου εξηγήσει πως μπορεί ένα άτομο που δεν μιλά ελληνικά να κάνει κριτική για ο,τιδήποτε. Ενώ λοιπόν νόμιζα ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ροντίκα ήταν η αντιπαθητικότητα που αποπνέει, τελικά καλείται να κερδίσει τη μάχη των βασικών ελληνικών, αφού μέχρι να πει "πολύ καλό" γκαστρώνει 3 γενιές. Μέχρι να φτάσουμε δηλαδή στα πιο advanced σχόλια, ας πούμε για τη φωτογένεια ή την προσωπικότητα τους, οι διαγωνιζόμενες θα βγουν σε σύνταξη. Ο δε καμένος από κάθε άποψη Μίλτος Μακρίδης είναι παντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Όχι μόνο δεν χάνει ευκαιρία να λέει πόσο άσχετος είναι με το θέμα, αλλά δείχνει και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το πόσο βαριέται που κάνει αυτή τη δουλειά, αποδεικνύοντας έτσι περίτρανα ότι η απουσία του από τα τηλεοπτικά δρώμενα απ' τον καιρό του "ο καλύτερος κερδίζει", μια χαρά έκατσε στο τηλεοπτικό κοινό. Το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου νομίζω τη λένε -βαριέμαι να το ψάξω- πρώην εστεμμένη, νυν βαριεστημένη, είναι τόσο αδιάφορη που απλά την παρακάμπτω. 

Οι διαγωνιζόμενες: Πέραν από το κάκιστο μακιγιάζ τους και τα κακόγουστα φορέματα τους (το μπλε θύμιζε ρόμπα κομμωτηρίου), για άλλη μια φορά με βασανίζει το αιώνιο δίλημμα που δεν έχω καταφέρει να απαντήσω μέχρι στιγμής. Όπως και με τις εκπομπές της Πάνια (ένοχη απόλαυση) έτσι και κάθε φορά που βλέπω στην τηλεόραση να προβάλλονται άτομα με μειωμένη αντίληψη σκέφτομαι αν αυτό είναι ηθικά σωστό, αφού ναι μεν εκτίθενται αλλά συγχρόνως λαμβάνουν την χαρά της προβολής και της αναγνωρισιμότητας. Αν από την άλλη περιορίσουμε την προβολή τους με σκοπό να τα προστατεύσουμε, είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο παρέμβασης στο δικαίωμα αυτονομίας τους. Τα κοριτσάκια δεν τα κρίνω, εδώ δεν τα κρίνουν αυτοί που πληρώνονται να το κάνουν, θα το κάνω εγώ δωρεάν; 

Από τους υπόλοιπους συντελεστές, το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι δεν έχω δει χειρότερο φωτογράφο από αυτόν τον Mitsu (?!?!?!?). Για διαβατήρια και πολύ του πάει. 

Αυτά, για τα πρώτα 15 λεπτά που άντεξα να δω την πολυαναμενόμενη εκπομπή του μεγάλου καναλιού και μόνο Fantastic δεν ένιωσα. Την άλλη Κυριακή θα πάω σινεμά.  

13 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πρέπει να τον ξέρει η Ουφ! τούτον...

      In the by taxi...επειδή εν κατέω, εγώ θυμούμαι τα καλλιστεία (εν καλλιστεία τούτα, έννεν;) να είναι την τάδε μέρα, να παρπατούν καμπόσες κοκόνες μιαν με τουαλέττες τζαι μιαν με μαγιό τζαι να ψηφίζει η ερευ...σόρυ, η κριτική επιτροπή τζαι να φκάλλει την Σταρ Κύπρος, Μις Κύπρος, Μις Γιάνγκ κλπ κλπ. Πότε εγίνηκεν ριάλιτι το πράμαν τζαι διαφημίζουν το ως "Πρεμιέρα την τάδε Κυριακήν";

      Εννα έshει εξέλιξην το πράμαν δηλαδή; Εννα τες έχουν μες σε έναν σπίτιν τζαι να τραφκιούνται τρέσαν-με-τρέσαν τζαι να δημιουργούνται ίντρικες; Να ξέρω αν θα το παρακολουθώ, όι τίποτε άλλον...

      Διαγραφή
    2. Too many questions από τον Mr Know-it-all. Ήντα τζαιρούς εφτάσαμεν :-Ρ

      Κοίτα κι εγώ έμεινα στα Καλλιστεία στο Μόντε Καπούτο, μια νύχτα και πολύ ήταν αλλά φαίνεται όταν κάνουν σκηνικά πλέον θα πρέπει να τα τρώμε στη μούρη για ολόκληρη τη σεζόν.

      Διαγραφή
  2. Ήσουν και πολύ ευγενική ακόμη Μπρέντα!! Αυτά μάνα μου είναι καχλιστεία όχι καλλιστεία γιατί που το είδαν το κάλλος?? Κι εγώ αποπειράθηκα να δω το live προχτές και ήμουν συνέχεια με ένα μαξιλάρι μπροστά στα μούτρα μου που το έσφιγγα κάθε φορά που άνοιγαν το στόμα τους οι 'καλλονές' και αποδείκνυαν πόσο αγράμματες και χωρκαθκιές είναι! 'Ελεος θεε μου! Τζίνοι στ je t'aime σίγουρα είχαν παραπάνω iq, και φυσικά είναι όλες τους κάσιες τζαι πασιές με ένα δυο εξαιρέσεις που απλώς θωρκούνται αλλά εν το ίδιο παλαβές με τις άλλες! Η κριτική επιτροπή είναι ακόμη χειρότερη! Ούλλοι πανάσχετοι και χώρκατοι ειδικά τζίνος η αδερφάρα το σκέδιο! Καλέ μέλι στάζει το στόμα μου πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεν γελάς με τα καλιστεία, που τζιαμέ άρχισεν τζιαι η Γιώτα Κουφαλίδου τζιαι τωρά θκιεβάζω πως έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου αν έσιεις το Θεό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέμου ότι διδάσκει τζαι τούτη για τα κάζια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι κάτι άλλο σχετικό με modeling. Βασικά δεν ήξερα οτι σπουδάζεις μοντέλο. Λαλείς να πάμε τζιαι εμείς?

      Διαγραφή
    2. Μετά τη θητεία μου στη σχολή της Νίκης Λαζαρίδου έκλεισε για μένα τούτο το κεφάλαιο.
      Τι εννοείς εν υλικό για 10 ποστ τούτο το θέμα;

      Διαγραφή
    3. @Αχάπαρη
      Εννα μου πάει τζαι σε σχολή μοντέλων, ένα βήμα πριν την εμμηνόπαυση!

      Διαγραφή
  5. Αγάπη μου, όταν διαβάζω τέτοια κείμενα νιώθω περήφανος που η μοίρα μας έφερε κοντά. Είσαι το άλλο μου μισό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα ινβίκτε θεϊκό κόμμεντ ακόμα μια φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσύ το λες λογοκρισία, εγώ το λέω προσοχή στο κενό μεταξύ ανώνυμου και anonymous