Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ένοχοι Έρωτες

Όχι δεν πρόκειται για νέα τηλεοπτική σειρά του ΡΙΚ, αλλά για μια εκ βάθους εξομολόγηση της γράφουσας. Επειδή οι επισκέψεις στους ψυχολόγους πλέον κοστίζουν πολύ ακριβά, αποφάσισα να κάνω μια τραγική , πλην διασκεδαστική αναδρομή σε ατυχέστατους τηλεοπτικούς έρωτες. Χωρίς αιδώ χωρίς ντροπή, αποφάσισα λοιπόν να αποκαλύψω στο λατρεμένο μου αναγνωστικό κοινό, τους τρεις εξωφρενικά ανεξήγητους τηλεοπτικούς έρωτες της ζωής μου.

Disclaimer: Η παρούσα ανάρτηση περιέχει αποκαλύψεις που τυχόν να ενοχλήσουν και πιθανότατα να σας κάνουν να χάσετε πάσα ιδέα για το άτομο μου - το οποίο υποθέτω έχετε σε ιδιαίτερη υπόληψη. 

ΤΑΕ (Τηλεοπτικός Ανεξήγητος Έρωτας) υπ' αρ. 1: Χάρης Πισσίας - οκ εδώ μάλλον η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Μιλάμε για τον γνωστό κοντό ηθοποιό που έφτασε στο απόγειο της καριέρας του στα 80ς με συμμετοχές σε κυπριώτικα σκετς και την θρυλική ατάκα "πω πω αγάπες" στη διαφήμιση του Καφέ του Λαϊκού. Ήμουν γύρω στα 10 όταν ένιωσα τα πρώτα σκιρτήματα για τον Χάρη. Πήγαινα με τη μαμά μου σε γυρίσματα και πιθανόν να μου έδωσε λίγη σημασία, αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω τον πλατωνικό μου έρωτα για τον εν λόγω κύριο. Θυμάμαι μόνο ότι με πήγαν να δω την Σταχτοπούτα στην παιδική σκηνή του Σατιρικού και εγώ επέμενα να πάρω αντίγραφο από τον Πισσία παρ' όλο που αυτός έπαιζε την κακιά μητριά και η μάνα μου επέμενε να ζητήσω αυτόγραφο από το βασιλόπουλο. Ακόμα κι όταν τον είδα ντυμένο με φουστάνια και γοβάκια δεν απομυθοποιήθηκε, γεγονός που ίσως θα πρέπει να με προβληματίσει. Σήμερα έχασα τα ίχνη του Πισσία αν και κατά καιρούς ακούω το όνομα του από 'δω κι από ΄κει. Όπου κι αν είσαι όμως Χάρη μου, αν ποτέ διαβάσεις αυτή την ανάρτηση, να ξέρεις ότι ένα 10χρονο κάποτε σε αγάπησε πραγματικά. 

ΤΑΕ υπ' αρ.2: Σπύρος Παπαδόπουλος - Στην εφηβεία μου και ενώ οι ορμόνες μου άρχισαν τα γνωστά πάρτι και η μυωπία μου κορυφώθηκε στους 7μιση βαθμούς, απέκτησα μια περίεργη -προσκόλληση νομίζω το λένε οι ειδικοί - για τον ηθοποιό/παρουσιαστή Σπύρο Παπαδόπουλο. Η αρχή έγινε με το Αθήνα - Θεσσαλονίκη, μια καταπληκτική τηλεοπτική σειρά, στην οποία ο Σπύρος είχε έναν πολύ γοητευτικό ρόλο. Στη συνέχεια ήταν η παρουσίαση του "κόντρα πλακέ" (με γλειμμένη αλογοουρά), ενός χαζού τηλεπαιχνιδιού που δεν έχανα επεισόδιο καθότι προβαλλόταν σε ώρα διαβάσματος και ήταν η μόνη  διαφυγή μου. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν πρώτη μούρη παντού προς το τέλος της δεκαετίας του '90 και αυτό τόνωνε τον έρωτα μου τον αγιάτρευτο! Θυμάμαι χαρακτηριστικά, μια μέρα διάβασα ότι θα παρίστατο στο πανηγύρι του ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου για να υπογράψει αυτόγραφα και έσπευσα να τον συναντήσω. Πήγα λοιπόν στο πανηγύρι αποφασισμένη, μαζί με τη φίλη μου την Ελένη στην οποία ανέθεσα το θεάρεστο έργο να απαθανατίσει τη στιγμή που θα τον φιλούσα. Ξαφνικά τον εντοπίζω από μακρυά και με φωνή τρεμάμενη από το άγχος της λέω "ετοιμάστου". Επιστρατεύοντας όλη μου την αυτοπεποίθηση τον πλησιάζω και του λέω "Κύριε Παπαδόπουλε είστε ο πιο σέξι άντρας που έχω γνωρίσει". Αυτός με ακαταμάχητη γοητεία, γυρίζει και μου λέει "σ' ευχαριστώ κορίτσι μου" και μου δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Έτοιμη να καταρρεύσω ακούω το κλικ της φωτογραφικής μηχανής της Ελένης και σκέφτομαι ότι με αυτή τη φωτογραφία θα κοιμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ακόμα κλαίω όποτε θυμηθώ την απόγνωση μου όταν συνειδητοποίησα ότι δεν είχα βάλει φιλμ μέσα στη φωτογραφική!  

ΤΑΕ υπ' αρ. 3: Άλκης Χρίστου -  το όνοματα του μάλλον δεν σας λέει τίποτε, πιθανόν ούτε και η χωρκατόφατσα του! Ο εν λόγω κύριος υποδύεται τον Λευτέρη στο Βαλς με 12 θεούς. Πρόκειται για μια ανιαρή κυπριακή τηλεοπτική σειρά, που αναγκαστικά παρακολουθώ αναμένοντας την έναρξη του "Εκείνο το καλοκαίρι" (το θέμα με τις σειρές του Τσιάκκα, χρήζει ανάλυσης σε ξεχωριστή ανάρτηση). Ο Άλκης λοιπόν είναι ίσως ο πιο ανησυχητικός από τους τρεις ένοχους έρωτες, καθότι στα 29 μου πλέον το μόνο που μπορώ να επικαλεστώ είναι ίσως μια πρόωρη κρίση μέσης ηλικίας. Δεν εξηγείται αλλιώς που με συνεπαίρνει αυτός ο χώρκατος, που μιλά και φτύνει και δεν διαφέρει σε τίποτε από τον μέσο οπαδό της Ομόνοιας. Ενδεικτικά αναφέρω ότι στην σειρά είναι ταξιτζής και του ταιριάζει γάντι! 

Γιατρέ τι μου συμβαίνει; είναι σοβαρό;

40 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχα τον 1 θωρω τον συχνα παντως! Αν θελεις τιποτε λαλεις μου! :ΡΡΡ

    Για το 3 ανησυχω. Αν στην πραγματικότητα εν εχει καμια σχέση με τον ρολο, τοτε εν πολλά καλος ηθοποιός. Αν εν ετσι τζαι στην πραγματικοτητα, τοτε εν χάλια!

    Υ.Γ. Τουτη το ποστ έδωσεν μου ιδέα για μπλογκοπαίχνιδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ Πρας θα σε έχω υπόψη να μου κάμεις κονέ...never! χαχαχα!

      Διαγραφή
    2. Eπίσης θελω να πω οτι εχασες κελεπούρι! Ο αδερφος του εχει τυροκομείο που καμνει την πιο ωραία αναρή ΕΒΕΡ τζαι η φήμη των χαλλουμιών τους εφτασαν ως τα Σικάγα!

      Διαγραφή
  2. Οκ δαμέ πρέπει να πω οτι με το που είδα τη φώτο του Χάρη (no offence α) άρχισα τέθκιο σπαστικό γέλιο με αποτέλεσμα να με ρωτούν οι συνάδελφοι τι έπαθα (το ψιλοέσωσα με διάφορες παπαριές).

    Respect πάντως καταπληκτικό ποστ θέλω κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα μιλούμε ο Χάρης θα αψιουρίζεται και θα λαλεί "Wtf αφού ούτε η μάνα μου εν με αθυμάται!"

      Διαγραφή
  3. AXAXXAXAXA

    Τσαλακωμα κανονικο! Οϊ πελλαρες :Ρ χαχαχαχα

    Παντως μπορεις να δεις οτι βελτιωνεται το μοτιβο, αν δεν ναιν αλλο, ηλικιακα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 3 παίζει να εν πιο μικρός μου τώρα που το λες!
      Με το τσαλάκωμα δεν έχω θέμα, μην σου πω το επιζητώ χαχα! (άλλο πράμα που πρέπει να ψάξω:-))

      Διαγραφή
  4. χαχαχαχαχαχαχαχαα, έφυρες με. Μα ο Πισιήας ολάν;
    Έννεν σοβαρό μεν ανησυχείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γλύκα το ποστ!!! :)))))))))))))))))
    Θα συμφωνήσω με την Γρούτα! Βελτιώνεται το γούστο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αϊπια ούλλοι έχουν. εμείς αγαπούμε σε τζαι έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το τοπ θα ηταν να σου αρεσε και εμφανισιακα ο Τσιακκας, στον Παπαδοπουλο συμφωνουμε παντος και μεχρι τωρα εγω θεωρω τον ωραιο αντρα,τωρα για τον πρωτον ενα σοκ το επαθα,για τον τριτο που τον ακουσα σε συνεντευξη στο ραδιο,δεν εχει καμια σχεση με τον ρολο του στην σειρα

    Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον Πισία (ούτε πως γράφεται εν είμαι σίγουρη!!!!) μην εκπλήσσεστε, ήμουν μικρή και άμυαλη!

      Ο 3ος αν δεν μιλά έτσι μπορεί και να μην μου αρέσει τελικά διότι νομίζω είναι αυτό το μπρουτάλ (λέμε τώρα) που με εξιτάρει (υποψίάζομαι)

      Διαγραφή
  8. Μα τον Πισσία??? Φυρμέ ντε γελοιό! Καπου τον ειδα τελευταια btw.

    To no.3 ειναι εξισου ανησυχητικο εχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Brenda ti na po...Peri orekseos...pishies ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγώ είχα ερωτευτεί τον Δώρο τον Κυριακίδη...
    έφαν μου τον ο Νικολάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα τον οποίο πρόσφατα σου έφαε ο Δάκης :-Ρ

      Οκ νομίζω εν χειρότερος ο Δώρος. Όχι;

      Διαγραφή
    2. εσυγχίστηκα
      ο Δάκης ποιόν έφαεν?

      εν τους παρακολουθώ πιον, ένα κομμάτι της καρδιάς μου έχει ξεριζωθεί για πάντα...

      Διαγραφή
    3. Ο Δάκης έφαε τον Νικολάκη που τον Δώρο. Άρα θεωρητικά ο Δώρος εν available! Wait a minute...ΔΩΡΟΣ?!?!?!?!?! :-Ρ

      Διαγραφή
    4. ΔΩΡΟΣ!!!
      Δ-Ω-Ρ-Ο-Σ!!!

      That's it!!!

      Διαγραφή
    5. Χαχαχα η ανάρτηση εξελίσσεται πιο αποκαλυπτική για την Νήρι από μένα!

      Διαγραφή
    6. Ίνβικτε, οκ εξεσκέπασες με, γι αυτό ονόμασα το Δώρο μου έτσι, είχα απωθημένο.

      Τωρά σιέπασ' με πάλε να μεν ρυάσω. Κάρφα!

      Διαγραφή
  11. sto en logw pazaraki xristou steliou imoun ki egw
    itan i fora pou aposvolothika pou to poso kontos itan

    den paraklouthw (ws gnwston pleon?) tileorasi gi auto, mi epireazomeni apo to rolo tou 3ou, sanna areskei mou

    xairomai pou i lista den perilamvanei xari kkolo kai sorry an se prosvallw pou eperimena na ton dw... isws en igkwsa kala to age group twn thavmastriwn...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Actually μπράβο σου είναι πάρα πολλά κοντά στον Χάρη Κκολό νομίζω τούτος χαχαχα αν και δεν μου αρέσει εκείνος (για να εξηγούμαστε)

      Μάλλον εσύ είσαι πιο ψηλή μου (είμαι 1.70) και εν πάση περιπτώσει δεν σε τύφλωνε ο έρωτας, χαλοόουυυυυ

      Διαγραφή
  12. o pishas emfanisthke sto luke luke persi eno fetos egrapse kapoia apo ta epeisodia ths monternas ekdoshs tou kupriotikou skets kai epaixe se kapoia apo auta,nomizo oti tragouda kiolas kapou.
    neerie molis mou xalases to paidiko mou apo8hmeno,to nikolakh kai to doro pou oi goneis den me phra pote na do mia parastash,hmoun moro k egerasa k akoma paizoun k en ekatafera na pao tosa xronia grrrr. btw to dakh ton sunanthsa prosfata sto supermarket kai ntaphka na tou milhso,pantos htan pio neos kai gualistos apo oti sthn tv.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω ακόμη. Ο γιατρός μου λέει ότι το σοκ θα υποχωρήσει σε μερικές ώρες. Αισιοδοξώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπερβολές! Να μεν δείτε πλάσμα να αποκλίνει από τα στερεότυπα!

      Διαγραφή
  14. po poooo, gia to 2 simfonume

    ataka theiki:Όπου κι αν είσαι όμως Χάρη μου, αν ποτέ διαβάσεις αυτή την ανάρτηση, να ξέρεις ότι ένα 10χρονο κάποτε σε αγάπησε πραγματικά.

    etsi aneta o 3 en omonoiatis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σορρυ να ρωτήσω κάτι άσχετο! Το επίθετο του πρώτου έρωτα προφέρεται όπως τζίνο που κάμνουμε όταν πάμε τουαλέτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα παίζει αυτό να είναι το αγαπημένο κόμμεντ έβερ αυτού του ιστολογίου! Όχι τονίζεται στο ί (το 2ο) δηλαδή Πιshίας; -))

      Διαγραφή
    2. Μάλιστα! ευχαριστώ για την διευκρίνηση!!

      Διαγραφή
  16. χαχαχα το κόλλημα σου με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το θυμάμαι :) μην ξεχνάς την αξεπέραστη συμμετοχή του στο περί ανέμων και υδάτων. Για μένα στα καλύτερα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εξέχασες τον Clooney !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ πάλε πρέπει να μοιραστώ τούτην την σκέψη με το ψυχολόγο μου: Ποτέ μα ποτέ δεν αφήνουμουν να ερωτευτώ διάσημο πρόσωπο γιατί εσκέφτουμουν ότι βουρούν τον πολλές... Σαν να τζια ήμουν πολλά κτητική οξά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Α, και btw, για τον κύριο Πισσία, κάποιος ,κάπου κάποτε έιπεν μου ότι μέχρι πρόσφατα ετραγούδαν σε μια ταβέρνα στη Λακατάμεια. Αν ενδιαφέρεσαι για παραπάνω πληροφορίες, πε μου να μάθω... χε χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως χθες με ενημέρωσαν για διάφορες δραστηριότητες του! Ευτυχώς αν θέλω να βρω τα ιχνη του δεν θα δυσκολευτώ! Χαχαχα!

      Διαγραφή

Εσύ το λες λογοκρισία, εγώ το λέω προσοχή στο κενό μεταξύ ανώνυμου και anonymous